Esittely

18.02.2020

Kuka minä olen? 

Olen 30-vuotias, päivätyökseni myyntisihteerinä työskentelevä, aloitteleva kevytyrittäjä. Asun terassirakentamiseen erikoistuneen yrittäjämieheni kanssa Helsingin Töölössä. Perheeseemme kuuluu myös osan viikosta luonamme asuva bonustytär. 


Päätin aloittaa oikoluku- ja kielenhuoltopalveluiden tarjoamisen yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat panostaa esimerkiksi kotisivujen, mainosmateriaalien, opinnäytetöiden ja työhakemusten laatuun. Hyvin kirjoitettu teksti tuo uskottavuutta ja parantaa omaa erottautumista kilpailluilla markkinoilla.


En valinnut helpointa alaa. Olen huomannut, että on hyvin hankalaa sanoa yrittäjälle, ettei hänen mainoksensa herätä luottamusta. Uskon silti, että juuri luottamuksen herättäminen on jokaisen yrittäjän tavoite. Minulle voikin lähettää materiaalin myös varmuuden vuoksi tarkastettavaksi. Jos kaikki on kunnossa, ei minua tarvita, enkä myöskään veloita palvelusta. Jos löydän parannettavaa, jätän mielelläni tarjouksen. Usein kerran kirjoitettua mainosmateriaalia ei lähdetä heti uusimaan, joten mahdolliset virheet voivat kummitella asiakkaille pitkään.

Kiitos, että luet blogiani! - Jenni Ekkala
Tilaa uutiskirjeeni!